Пресконференція ВГО "АФЗУ": Захистимо рідну землю - збудуємо європейску країну!

123

До уваги ЗМІ! Пресконференція: Захистимо рідну землю – збудуємо європейську країну!

АСОЦІАЦІЯ ФЕРМЕРІВ: «ЗАХИСТИМО РІДНУ ЗЕМЛЮ – ЗБУДУЄМО ЄВРОПЕЙСЬКУ УКРАЇНУ»
 mics1http://www.coop-union.org.ua/wp-content/uploads/mics1.png 1000w" sizes="(max-width: 324px) 100vw, 324px" style="margin:0px;padding:0px;vertical-align:baseline">

27 серпня об 11:00 відбудеться пресконференція на тему: «Асоціація фермерів: «Захистимо рідну землю – збудуємо європейську Україну» (Зала 2).
Організатор: Асоціація фермерів та приватних землевласників України.

Учасники: Іван Томич – Голова Союзу Українського селянства, голова Комітету захисту рідної землі; Микола Стрижак – Президент Асоціації фермерів та приватних землевласників України; Леонід Кириченко – Віце-президент Союзу сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів України, фермер; Валерій Жук – академік НААН України, д.е.н.

Питання до обговорення:
– позиція Союзу українського селянства стосовно зняття мораторію на продаж землі та впровадження обігу землі;
– продовження дії Концепції розвитку фермерських господарств та обслуговуючої кооперації на період до 2030 року.