ТОВ Агріаналітика разом з ВГО АФЗУ розробили програму доступу до держпідтримки

Онлайн-платформа для фінансування МСБ агро

Команда AgriAnalytica надає усім агровиробникам безкоштовний доступ до Кабінету Аграрія - онлайн-платформи для залучення коштів.

Всі уповноважені банки країни приймають онлайн-заявки на програми держпідтримки (часткова компенсація відсоткової ставки за кредитами та компенсаціясільгосп техніки і обладнання) через е-Кабінет Аграрія.

Плюс для фермера в тому, що вся актуальна інформація за кожним напрямом держпідтримки зібрана в одному місці: постанови, список та зразки необхідних документів і перелік уповноважених банків. Аграрій може завантажити в Кабінет документацію - а дані автоматично підтягнуться в онлайн-заявку. Ніхтоне матиме доступу до інформації про господарство без згоди користувача е-Кабінету, адже вони надійно шифруються програмою - платформа AgriAnalytica пройшла всі перевірки банків перед укладанням договорів.

Для кращої комунікації фермера та банку під час карантинув Кабінеті Аграрія розробленочат, через який аграрій може спілкуватись з менеджером, надсилати документацію, щоб врешті лише один раз зустрітись у відділенні для підписання договору.

Консультантибезоплатносупроводжуютькористувачів е-Кабінетупід час реєстрації та опануванняплатформи, в процесіпідготовкидокументів та комунікації з банком. На додачу всім новозареєстрованим аграріям компанія також пропонує онлайн-програму «Бізнес план» за півціни та безкоштовні консультації від фахівців по користуванню продуктом. Під час подачі заявкирозроблений в програмі бізнес-план може компенсувати відсутність ідеальної кредитної історії та середні фінансові показники за минулий період. Програма не використовує шаблонні технологічні карти, а розраховує індивідуальні технології під конкретне господарство. Завдяки цьому фінансові та економічні розрахунки такого бізнес-плану найбільш точно обґрунтовують доцільність фінансування бізнесу.

Довідка: компанія AgriAnalytica розробила єдине на ринку України комплексне рішення для розвитку агрофінансування. За допомогою онлайн-платформи AgriAnalytica Кабінет Аграрія фермер може кваліфіковано підготувати бізнес-план своєї діяльності, вести онлайн бухоблікта управління виробництвом в простих і потужних онлайн-програмах та ефективно залучати кошти на розвиток. З нами співпрацюють всі системні банки країни: ПриватБанк, Банк Аваль, ПУМБ, Альфа Банк і т.д. Наша команда співпрацює з проєктомUSAID 'Агросільрозвиток' - консультанти проєкту безоплатно навчають фермерів користуватись продуктами AgriAnalytica. Лише за 2019 рік на платформі Кабінет Аграрія подано 2100 заявок на фінансування та залучено 220 млн грн кредитних коштів. Ресурс для підтримки МСП в умовах карантину від Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України рекомендував AgriAnalytica як надійний інструмент автоматизованого доступу для агро МСП до фінансів, ринків та бізнес консультантів. Поки що наш інструмент - єдиний у даному розділі - https://sme.gov.ua/…/avtomatyzovani-platformy-dostupu-do-f…/

Державна підтримка фермерських господарств стає доступнішою з AgriAnalytica детальніше

Державна підтримка фермерських господарств стає доступнішою з AgriAnalytica Що ми пропонуємо фермерам?