ЗВЕРНЕННЯ Співголови Комітету захисту рідної землі до фермерів, аграріїв, селян!

Шановні Українці!

Від імені Комітету захисту рідної землі (КЗРЗ), я хочу подякувати громадськості, політичним партіям, фермерам за тривалу боротьбу протягом десятиліть, яка і на сьогоднішній день є злободенною щодо спроб розпродажу української землі.

За останні роки фермери, спільно з КЗРЗ, до якого входить 21 Всеукраїнська громадська організація, спільно з ВО „Батьківщина”, її лідером Ю. Тимошенко та політичною партією „Свобода”, з іншими політичними партіями, зробили надзвичайно багато – не дали можливості розпродати українську землю, відвернули країну від трагедії.

Сьогодні МВФ, Світовий банк, Європейські фінансові структури, а також і Європейський суд з прав людини ставлять собі за мету запровадити ринок землі.

Це виклик для української нації, це намагання захопити наш останній плацдарм, знищити „фортецю України”!

Тому це надзвичайно загрозливо в сьогоднішніх обставинах, коли панує тотальне рейдерство, коли вбивають фермерів, захоплюють їх землі та їх господарства, коли процвітає корупція та суцільна бідність, а головне, це відсутність платоспроможного покупця - українського селянина.

Сьогодні для більшості селян не існує можливості отримання фінансових ресурсів у банку, чи іншій фінансовій установі.

У сфері земельних відносин панує хаос, і це в той час коли в країні іде війна і наші патріоти щодня гинуть на Сході України захищаючи рідну землю від куль, снарядів та „Градів” проросійських найманців.

В той же час спроби фінансового захоплення української землі є не менш небезпечними, цинічними та підлими.

Тому я звертаюся до громадськості, громадських організацій, до політичних партій та об’єднань, і заявляю від імені Комітету, що у випадку спроби внесення на голосування у Верховну Раду законопроекту щодо запровадження вільного ринку землі, наші організації негайно вийдуть на захист рідної землі і пліч – о – пліч, незалежно від партійної та релігійної приналежності, стануть на захист рідної землі і розпочнуть безстрокову Акцію у всіх куточках України, демонструючи загальноукраїнську та загальнонаціональну незгоду з такою спробою дій до української землі, до української нації.

Я глибоко переконаний, що ми відвернемо цю загрозу, проведемо чесні вибори президента і парламенту у нечесній ситуації, ми сформуємо ту селянську політику, за яку ми боролися протягом багатьох десятиліть!

Ми досягнемо того, щоб українець жив щасливо та заможно на своїй землі, а не батракував по світу, а Україна стала процвітаючою, демократичною і воістину незалежною Державою!

Тільки разом ми переможемо!

Слава Україні!

Співголова Комітету захисту рідної землі                                  Іван ТОМИЧ