Вітання від землевласників Яготинщини

Дорогі побратими!

Коли у розпалі літо, а пшениці та ячмені викидають свої колоски, дуже символічно відзначається наше професійне свято – День фермера.

Прадавня професія – хлібороб у вашій особі отримала не тільки ревних працівників, годувальників родин, шанувальників рідної землі, але і її оборонців, хранителів давніх традицій і охоронців сільських територій.

Знайшовши своє покликання ще на зорі 90-х років, фермери впродовж тривалого часу виступали серйозним і вагомим стабілізуючим фактором існування українського села, культури, побуту. Забезпечуючи продовольчу безпеку держави, дбаючи про істині родинні цінності, відстоюючи свої права бути господарем на своїй землі, фермери не раз показували зразки справжньої дружби, підтримки, взаємовиручки. Нині ситуація не менш загрозлива, ніж була до цього, бо формальне визнання фермерського руху не забезпечує належної державної підтримки господарствам, не дозволяє стабільно розвиватися, не гарантує від рейдерських захоплень. Тому нам потрібна єдність, згуртованість, готовність захищати інтереси своїх родин, своїх працівників, інтереси села. Нехай не забракне нам сміливості і завжди поруч буде рука побратима-фермера. Особливі слова, наші сподівання на Президента АФЗУ. Від Вашої натхненної праці, Миколо Івановичу, залежить доля всього фермерського руху України, тому хочемо , щоб ви знали, що на фермерів Яготинщини Ви завжди можете покластися.

Щиро вітаю Вас та весь колектив рідної Асоціації зі святом, бажаю щедрої віддачі від хліборобської ниви, підтримки рідних і колег, доброго здоров’я і сприятливої погоди, Божого благословення на нашу святу справу.

З повагою голова Асоціації фермерів та

приватних землевласників Яготинщини                                                                   А.Б.Бойко